Pedicure

Foto Miranda Nobach Pedicure

Voor de behandeling van diverse voetklachten is pedicure zeer geschikt. Ook kan pedicure worden toegepast voor het onderhouden en herstellen van de voeten. Denk hierbij aan het knippen van de nagels, het verwijderen van eelt en een goed preventief advies.

Alles onder één dak

Bij voetproblemen is het voordeel dat de lijnen bij ons heel kort zijn en dat de totale voetzorg centraal staat en de oplossing in huis is. Heeft u last van likdoorns of klauwstand van de tenen? Hiervoor biedt het aanmeten van een orthese door onze podotherapeut een uitstekende structurele oplossing. Dit geldt ook voor eeltlocaties onder de voet bij een artrose klacht. Een zool van de registerpodoloog biedt dan vaak uitkomst.

Voor pedicure worden soms vergoedingen verstrekt. Daarom raden we u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor de mogelijke vergoedingen en voorwaarden.

Team Pedicure

Miranda Nobach-Hermans

Naast mede-eigenaar ben ik al sinds 1992 pedicure met diabetische en reumatische aantekening. Dagelijks behandel ik cliënten met voetproblemen. Het fijnst vind ik als mensen komen met zere voeten en dat ze pijnloos en tevreden naar huis gaan. Mooi aan dit vak is dat ik dagelijks te maken krijg met hele verschillende doelgroepen. Op de hoogte blijven is belangrijk in ons vak. Jaarlijks volg ik daarom meerdere cursussen waaronder onlangs een boeiende cursus oncologie & voetzorg. Ook heb ik me verder gespecialiseerd in anti druk- en vilttechnieken en nagelregulatie technieken.

Annemarie Blom

Ik ben sinds 2009 pedicure en momenteel in opleiding voor medisch pedicure welke ik binnenkort afrond. Naast de behandeling van de diabetische en reumatische voet heb ik de specialisatie oudere & spastische voet.

Hoe maak ik een afspraak?

Wilt u een afspraak maken met een van de pedicures dan kan dit het beste telefonisch via telefoonnummer: (0570) - 561472.