Nobach in top-50 schoenenwinkels

Nobach in top-50 schoenenwinkels

Tred, het vakblad voor de schoenenbranche in Nederland, heeft een lijst samengesteld van de vijftig beste schoenenzaken in het land. Nederland telt in totaal ongeveer 3.000 schoenenzaken.

Nobach schoenen & podologie aan de Wethouder Kuiperstraat in Olst mag zich tot die selecte groep van vijftig rekenen. De jury spreekt van "Het voetencentrum van het Oosten van hetland, met diverse specialisten onder een dak.". Een fraai compliment.

Een trotse Han Nobach: "Het was een grote verrassing. lk was in het geheel niet op de hoogte van deze verkiezing. Het is dat ik onze naam voorbij zag komen in de mei-editie van Tred". De top-50 werd samengesteld op basis van inzendingen van diverse partijen uit de schoenenbranche, zoals fabrikanten, leveranciers en agenten. Het vakblad heeft het onderzoek pas bekend gemaakt nadat het was afgerond.

Bij de verkiezing van de vijftig beste schoenenwinkels van het land werd niet aileen gekeken naar de omzet die door de zaken werd geboekt, maar ook naar de uitstraling van de zaak-ook op internet, het interieur, de vakbekwaamheid van de medewerkers, innovatief ondernemerschap, ludieke acties, originele klantenbenadering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed betalingsgedrag. Tred heeft verder geen ranking toegepast op de 50 geselecteerde zaken, er is dus geen nummer 1 en geen nummer 50 aangewezen.

Nobach schoenen & podologie is de enige Sallandse schoenenzaak die in de nationale top-50 staat. De verkiezing werd dit jaar voor het tweede maal door Tred gehouden.