Bedrijfsprofiel van Nobach Schoenen en Podologie

Nobach: comfort- en wandelschoenen voor jong en oud, registerpodologie, podotherapie, medisch pedicure en voetreflexologie onder één dak.

Meerdere disciplines die nauw met elkaar samenwerken gericht op voetzorg.

Nobach, sinds 1934 een schoenenspeciaalzaak

1934

In 1934 begon Folkert Nobach een schoenenwinkel met pedicure aan de Rijksstraatweg. Later verhuisde de winkel naar de Kuiperstraat.

1950

In de vijftiger jaren kreeg Folkert Nobach assistentie van zoon Cor en later ging ook diens zoon Han zich interesseren voor het schoenenvak. Hij volgde naast de opleiding in schoendetailhandel ook de opleidingen voor registerpodologie en orthesiologie en specialiseerde zich steeds verder in voetzorg.

1998

Op 1 januari 1998 heeft Cor de leest in de wilgen gehangen en is het bedrijf definitief overgedragen aan Han en Miranda.

2015

Verbouwing en samengaan met podotherapeut. Er zijn nu vele voetdisciplines onder één dak wat zorgt voor specialisme, kwaliteit en gemak.

Een uniek concept in het oosten van Nederland waarbij podoloog, podotherapeut, zoolvervaardiging, pedicure, voetreflex, voetkundig advies én een assortiment comfort- en wandelschoenen voor jong en oud is ondergebracht op maar liefst 280m2. Alles gericht op optimale voetzorg.

2018

Nobach Schoenen en Podologie te Olst komt met een nieuw logo, waarbij het bedrijf ervoor kiest om hun klanten vanaf heden te bedienen onder de naam Nobach. “Al geruime tijd bieden wij veel meer dan alleen podologie en schoenen. Door onze diverse expertises helpen wij mensen met pijnklachten of moeilijke voeten, om uiteindelijk weer lekker te kunnen lopen en lekker te kunnen blijven lopen”.

Service: hoog in het vaandel

Het bieden van een snelle en goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag dat u met lekker en met plezier op onze schoenen loopt. Juist daarom vragen wij u altijd terug te komen als dit niet het geval is.

Onze winkel en praktijk krijgt een steeds grotere regionale functie buiten Olst. Ook cliënten uit de aangrenzende regio's ons weten te vinden. Komt u van buiten Olst dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid zelfs voor onze zaak. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, dan bereikt u ons op een loopafstand van ongeveer 250 meter vanaf trein- of busstation.

U wordt persoonlijk en deskundig geadviseerd en er staat een kop koffie voor u klaar!

Wij hopen u gauw te zien in onze winkel in Olst!